Mina mål för resten av året

DSCF8011_2

 

Sitter på ett av mina favoritcaféer här i Göteborg och letar efter potentiella kunder på nätet och det är svårare än vad det brukar vara. Inte gjort det på ett tag nu för jag har haft så mycket att jag knappt haft tid för något annat. Men nu när den perioden är över så känner jag hur roligt det var att ha ett hektiskt schema. Kanske inte hektiskt schema som gör att jag blir sönderstressad och mår dåligt, men själva känslan att jag har full med jobb så jag har att göra varje vecka. 

En del av kafét jag brukar sitta vid. Kopps heter det och ligger precis vid Domkyrkan! De har den bästa caesarsalladen jag ätit, tar alltid den när jag kommer hit haha!
En del av kafét jag brukar sitta vid. Kopps heter det och ligger precis vid Domkyrkan! De har den bästa caesarsalladen jag ätit, tar alltid den när jag kommer hit haha!

 

Men jag försöker passa på att göra saker nu som jag inte har hunnit med eller funnit ro i att göra under de mer hektiska veckorna. T ex fota för min skull, skriva upp mål för resten av året och reflektera över vad jag vill göra framöver! 

 

Någon av målen jag har för de sista tre månaderna av året är:

– Fota en julkampanj/julbilder för ett företag

– Nå mitt omsättningsmål per månad 

– Få in en ny kund

– Gå på minst en nätverksträff av något slag per månad

DSCF8020_2

 

Även fast jag tycker det är lite jobbigt med en lugn period så tror jag det är bra. Det ger mig mer tid för reflektion, återhämtning och får låta hjärnan leka runt och vara kreativ utan någon press!

 

Imorgon ska jag på en nätverksfrukost och därefter funderar jag på att fara hem och fota lite med mina nya fotobakgrunder, kanske köpa med mig lite ny rekvisita? Vi får se!

Hoppas ni har en fin lillördag allihopa!
Kram // Gabriella