Våffeldagen

25 mars betyder inte bara löning utan även att våffeldagen är här! Jag älskar våfflor, äter det alldeles för ofta haha. Älskar att ta någon salt våffla och avsluta med en söt. Brukar käka räkor med romsås och DET mina vänner, det är grejer det!! Galet gott vill jag lova! Annars kan jag även ha philadelphiaost och skinka, det är också riktigt mumsigt. När vi var hemma i Herrljunga förra helgen gjorde även mamma pulled chicken som man skulle ha på våfflan med crème fraish och lite sallad, inte helt fel heller ska jag säga er!

 

våffla

 

Och sedan till den söta. Inget slår ju sylt på våfflan. Jordgubbssylt är favoriten. Men oftast brukar jag ha skivad banan eller några bär med grädde istället. Och nutella är givet om jag har det hemma. Våffla, grädde, banan och nutella – YUM-Y!!!

 

Passade på att göra våfflor igår medan jag är hemma och ljuset fortfarande är tillräckligt starkt för denna typen av fotografering och jag är SÅ NÖJD med dessa bilder!! Gillar den skarpa redigeringen med kontrast men även mycket ljusa partier! Vad tycker ni?

Vet inte om det blir några idag dock, men jag hoppas på det! Mer våfflor åt folket!! Hoppas i så fall på våfflor med banan och grädde, det hade varit en fin start på veckan! Vad är er favorittopping på era våfflor? 😀

 

// Gabriella

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *