Update – kontorslokal

Torsdagens produktfotografering blev framflyttad till veckan efter så jag tog tillfället i akt och tillbringade hela dagen på kontoret. Dammsög, dammade, tvättade golven och ringde därefter upp min partner i crime Annalinnea och drog med henne till IKEA för att inhandla de första möblerna till kontoret.

Det blev både soffa, skrivbord, hylla, matta och massa kul inredning. I kontoret finns även ett stort förråd som är PERFEKT för att förvara min rekvisita jag använder till mina bilder. Så nu kan jag verkligen gå loss att köpa in porslin, skärbrädor, glas och annat kul utan att behöva oroa sig för om man får plats med det eller inte!

Måste bara berätta lite om detta, känns kanske konstigt men Jag och Annalinnea var väldigt stolt över att ha tagit oss till IKEA själva, 2:a gången i mitt liv som jag kör med släp och försöker backa med det (gick ingen vidare men jag försökte iaf!! haha), bar upp och ner med alla stora och svintunga paket, montera ihop nästan allt själva och ja, löste både allt med att surra fast paketen till att skydda de mot regn. Det kanske låter som a piece of cake men jag tycker det är så jäkla grymt att våga göra saker själv. Inte behöva förlita sig på att någon annan löser saker och ting, utan att man tar tag i saken själv och löser det på sitt sätt. Man kan så galet mycket mer än man tror, man måste bara våga ta för sig!

Efter många timmar på IKEA och stannat en gång för att surra fast alla paket lite bättre (japp, första gången fladdrade presenningen rejält haha, men vi löste det!) så var det dags för ännu några timmar med att måla fondvägg och sätta ihop alla paket från IKEA. Det blev en sen kväll men WOW va bra det kommer bli. Kommer visa färdigt resultat när jag är klar, det lovar jag!

Har alltid velat ha pizzahäng på golvet när man flyttat in i en lägenhet, men det har aldrig riktigt blivit av. Så jag tog tillfället i akt och gjorde det i kontoret istället! Och WOW va mysigt!! Sitta med sina närmaste vänner, skratta och snacka om allt mellan himmel och jord, käka pizza och sedan fortsätta bygga ihop diverse saker. Ett minne jag sent kommer att glömma!

Kommer uppdatera er efter hand, men hoppas på snart bli klar i ”skrivbords-rummet” som jag brukar kalla det. Då ska ni få se hur det blir!! Stay tuned som jag brukar säga! 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *