Social media manager

Har ni en grym lokal, en personal som är ambitiös och arbetar helhjärtat med sina uppdrag? Erbjuder en tjänst eller produkt som egentligen säljer sig självt, men ändå har ni svårt att nå ut till kund?

Att finnas på sociala medier är A och O i dagens samhälle, syns du inte där så finns du inte. Så enkelt är det. Många letar efter inspiration på sociala kanaler, kikar geo-taggar och spanar läget när någon i deras närhet har rekommenderat dem att prova det ni erbjuder. Finns då inget tilltalande i bild eller film kommer personen i fråga garanterat kika på något annat istället.

Företag i dagens läge har många gånger svårt att få tiden att räcka till för att posta kontinuerligt på sociala medier. Det finns ofta en person som är ansvarig för all slags kommunikation för företaget och kan ibland ha lite för mycket på sin tallrik för att kunna göra ett bra jobb på de sociala plattformarna. Det kan bli en snabb mobilbild om man har tur och inläggen sker kanske när man hinner med, vilket kan vara allt från 1 gång varannan vecka eller 1 gång i månaden. Det blir aldrig någon kontinuitet i det.

Här nedan kommer olika företag jag hjälper med att ta fram material, i bild- och videoformat, samt några företag vars sociala medier jag har hand om. Allt från att posta inlägg, skriva content och fotografera.