Reklamfilm

Rörlig bild kommer mer och mer. Många företag har inte kommit såpass långt i sin marknadsföring, men jag tycker det borde vara en del av allas marknadsföringsplan nu mera. En kort video kan säga så otroligt mycket mer än en vanlig stillbild. De sägs att en bild säger mer än 1 000 ord. Tänk då vad 25 bilder per sekund kan säga… Jag jobbar mycket med korta videos till sociala medier då samhället är alldeles för stressat för att titta på något som är över 20-30 sekunder långt. Ska man ha videos för sociala medier brukar jag vanligtvis rekommendera 10 sek för instagram och 20-30 sekunder för Facebook. Det är ungefär såpass lång tid som någon kan tänka sig att lägga på något som är helt nytt för dem. Om de däremot skulle ha kommit in på er hemsida är det en helt annan sak.

När de kommer in på er hemsida har de oftast klickat in hos er för att veta mer. De vet redan vad de letar efter och tittar in hos er för att se om ni har något att erbjuda som faller de i smaken. Här kan man ha längre videoklipp, då man redan har en kund som är intresserad av att veta mer. Jag brukar säga mellan 30 och 90 sekunder för en video på en hemsida. Videoklippen kan vara mer informativa och längre utan att den som tittar tappar intresset och swipar vidare.

Skull ni vilja veta mer och veta hur jag skulle kunna hjälpa ert varumärke att sticka ut i internatflödet? Kontakta mig så berättar jag mer!

Tryck på bilderna för att se videosen!