Påskhelgen från mobilen

Tre bilder från mobilen som summerar min påskhelg ganska bra. Kustmys i husvagnen från torsdag till lördag tillsammans med mina föräldrar och svärföräldrar. Promenader i solskenet och inga måsten så långt ögat kan nå. Gosat galet mycket med mina föräldrars vovve Lizzy och sovit ut efter mysiga kvällar i förtältet. Detta var precis vad jag behövde känner jag nu i efterhand. Det är svårt ibland att inse att man behöver ta det lugnt och bryta mönstret ibland när man är så uppe i det! Men jag har märkt att efter varje längre ledighet jag har haft så har jag blivit mindre stressad, ännu gladare och kreativiteten kokar inom mig och vill få utlopp! Exakt så som jag vill ha det!

Påsken har med andra ord varit helt perfekt. Har även hunnit umgås med vänner, ätit påskmiddag, fikat och njutit av det FANTASTISKA vädret vi har haft. Mellan 17-20 grader varje dag – magiskt! Avslutar faktiskt påskhelgen med någon timma i solstolen på vår BRF’s brygga i hamnen. Men imorgon är det tillbaka till verkligheten och ska jag vara helt ärlig så längtar jag tillbaka nu. Älskar den känslan att längta tillbaka till sitt jobb! 🙌🏼 Då vet man att man gör något rätt!

Vi hörs i veckan kompisar! ☀️

// Gabriella

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *