Office in the making

Okej, nu är det dags att visa er min nya bebis – mitt kontor!!! Är här hela dagarna och på kvällarna längtar jag hit dagen efter, älskar den känslan. När något är nytt och spännande!

 

När jag fick för en vecka sedan så var första prio ”skrivbordsrummet” som jag så fint kallar det. För jag har alldeles för mycket att göra för att kunna släppa jobbet i en vecka och göra iordning allt i lugn och ro. Så min fina vän Annalinnea har varit med och hjälpt mig med både inhandling på IKEA, ihopsättning av möbler, steeaming av gardiner och MÄNGDER av annat. Men nu tycker jag det har blivit jättebra och det kommer bli ÄNNU bättre när jag hunnit bo in mig. Ju mer jag är här desto mer känner jag vad som borde vara bra att ha och vad som man saknar.

 

Här är jag som nöjdast för tillfället (och ser potentialen på allt!!). Ska bara sätta upp lite fönsterbläck, få igen eltuttagen (eller vad vi nu ska göra åt det), byta skiva på höj- och sänkbara skrivbordet.

 

 

Här är resterande delarna av Skrivbordsrummet. Bakom dörren tänker jag skaffa en byrå av något slag där jag kan slänga in lite papper, pennor och allt sånt som ligger i flyttlådorna som ni ser här. Det vita skrivbordet är även till för att min praktikant ska kunna ha någonstans att sitta men även för mina vänner samt sambo om de vill komma hit och jobba under dagarna/helgerna.

 

 

Det här är andra rummet, som jag kallar mitt fotorum. Här kommer de flesta fotograferingar ske. Även här är det ganska kalt för tillfället. Men ju mer man bor in sig så inser man vad man behöver. Så jag ska skaffa en hörna med sopsortering (eller om jag tar in den delen i förrådet, vet inte riktigt än) då jag har hand om mycket mat, plast och papp så tänkte jag sortera det direkt än att slänga allt i en stor svart sopsäck. Har även beställt tavlor och canvas som jag tänkte få upp på den stora vita väggen till höger när man kommer in. Främst bilder som jag har tagit men även lite citat tänkte jag. Kan nog bli snyggt! Även här ska in bättre fönsterbläck, dynorna på stolarna ska kläs om och gardinerna ska steamas.

Och här är hallen mellan fotorummet och skrivbordsrummet. Här är dörren till förrådet också. Vet inte direkt vad jag ska göra här. Men här kanske jag ska ha ytterligare tavlor. Kommer ta bort klädhängarna tror jag, vill att man ska hänga av sig i bottenplan. Åh förresten, dessa rum ligger på övervåningen om jag inte har sagt det. Har även en undervåning med toa, städskrubb och ett framtida pentry! Här kommer lite bilder på det!

 

Här kommer man in när man öppnar ytterdörren. Två toaletter och en städskrubb som nu mera också är där jag diskar av allt för fotograferingar osv. Här är också lite svårt att veta vad jag ska göra. Vill göra något men vet inte riktigt vad. Har ni tips och idéer får ni jättegärna kommentera här eller skriva till mig på DM på Instagram!

 

Jag använder inte två toaletter så jag har bara fokuserat på att göra en av dem hemtrevliga. Men när jag har tid, tänker mig ett sommarprojekt, så tänkte jag måla om toaletten i någon snygg färg och ha fakeblommor/grönska i taket. Tror det hade varit SÅ SNYGGT!! Sätta upp lite armeringsjärn och fästa lite plastblommor där. Det kan bli riktigt bra!!

Här kommer man in när man öppnar dörren. Till höger är mitt framtida kök/pentry är tanken.

Det ska upp lite skåp, lådor och andra hyllor för att få upp micron, en induktionshäll osv. Kanske ska ställa in ett skåp där man kan ha lite matgrejer, till mellanmål osv. Får se hur det blir med det. Kommer även ta in kylen som nu står på vår balkong haha. Tror detta kommer bli så braaaa!!! Galet taggad på att få fixa iordning här!

Och golven här på nedre plan är ganska äckliga. Har tvättat de flera gånger men de ser inte fräschare ut… Har ni tips på hur man gör rent sånna här klinkersplattor får ni hojta till!!

 

Kommer uppdatera allt eftersom kontoret blir klart, men är det något ni vill veta, se mer av så får ni gärna önska här i kommentarsfältet eller skriva på DM!

Kram på er! // Gabriella

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *