Nästa steg som företagare

Då var det ute. Jag har ÄNTLIGEN blivit med kontorslokal/fotostudio!!!!! Jag är så oerhört glad, kan knappt förstå det! Ska bli så jäkla roligt att få inreda detta guldkorn till kontor och framför allt kunna gå någonstans när jag ska jobba! Inte gå från soffan till sovrummet hela dagarna. Känns helt overkligt. Jag? Lokal? Min egna lokal? GAAH, JAG ÄR SÅ GLAD!!

Här kommer några bilder från lokalen, before pictures så att säga. Kommer hända en del här. Ska bygga upp lite miljöer, måla väggar, sätta in hyllor, soffa, skrivbord ja you name it. Rubbet! Är så galet taggad på detta, få skapa mig min egna kontorsmiljö!

 

Har tänkt mig mörkblåa gardiner med en fondvägg i samma färg och senapsgula och svarta detaljer. Tror det kommer bli toppen när väl allt är på plats!

 

Jag? Eget kontor? Som jag får inreda helt själv och som jag har råd att inreda utan att känna skuld för pengar. Den känslan – att ha åstadkommit något på egen hand, att få ha jobbat till sig sina egna pengar… magi!

 

Efter att papperna blev påskrivna kom denna donna och kikade på lokalen och därefter drog vi till IKEA på Torp för att få lite inspiration. Tanken var väl egentligen att köpa med oss grejer till kontoret men jag var så osäker på vilka färger jag skulle välja. Men nu vet jag, haha.

Är i alla fall väldigt lyckligt lottad att ha en sån här solstråle till vän. En som alltid ställer upp, alltid frågar hur man mår (och faktiskt bryr sig om svaret), positiv och alltid glad (nästan iaf, men då gråter vi ihop i alla fall). Fantastiskt glad att jag får ha henne i mitt liv!

Håller er uppdaterade på inredningsfronten, det vill jag lova! Har övertalat min sambo att åka till IKEA med mig imorgon med släpkärran… Så då kan vi hämta matta, soffa, soffbord, växter – ja ALLT sånt där kul! Men ska säga godnatt nu för imorgon bitti tar jag mig till kontoret för att dammsuga, tvätta golv och annat ”skoj” som behövs göras innan man kan börja ta in möbler i lokalen. Stay tuned! Godnatt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *