Mötesrace innan helg

Sitter i skrivande stund på Espresso House och käkat lite lunch innan mitt tåg rullar mot Herrljunga och för mitt andra möte med Herrljunga Cider. Första mötet med La Pain Francais som jag hade idag gick bra. Har lite kortsiktiga och långsiktiga mål som jag ska skicka under nästa vecka, så får vi se vad de säger om dem och hur vi eller om vi går vidare. Ska bli spännande och se hur utfallet blir! Är stolt och nöjd över min presentation och mina förslag och idéer. Och mer kan jag inte ge. Nu är det upp till dem och se ifall det är något för dem! 😀

 

Ska strax springa iväg till tåget och därefter kommer jag ta tidig helg. Gå ner till mormor och prata lite med henne innan Andreas kommer från Stenungsund. Tänker att jag ska försöka gå upp lite tidigare än alla andra och jobba undan lite som jag inte hunnit göra nu när jag la en heldag på kontoret. Lite inlägg, mail osv. Men det kommer bli en grym helg helt enkelt!

 


Hoppas ni har en fin fredag!
Kram på er!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *